Hur följer du bäst konversationen under 24 Hours Live? Så här:

Du har säkert sett att jag själv och Göran Adlén har kommit på den fantastiska idéen att prata om kommunikation, trender, teknologi, reklam, design och massor av andra aktuella ämnen oavbrutet i 24 timmar i sträck på Clarion Sign Hotel nu på fredag den 6:e maj. Och som om det inte var nog – Robin Danehav, med stöd av Petter Karlsson, sitter också vaken 24 timmar i sträck och ser till att du som inte kan komma och hälsa på oss istället kan följa spektaklet LIVE på nätet.


Besök oss gärna på plats

Nu har du tre val. Vi hoppas att du väljer ett eller alla av följande alternativ:
1. Kom ner till Clarion Sign Hotel och hälsa på någon gång under de 24 timmarna.
2. Följ du livesändningen på nätet.
3. Följ konversationen kring eventet genom att bevaka #24live. Vi kommer göra vårt bästa för att svara på frågor och kommentarer.

Oavsett vilket val du gör tänkte vi ge dig några hållpunkter som kanske gör din planering enklare.

24 Hours Live 6:e – 7:e Maj / hållpunkter:

12:00-13:00 – Genialitet eller galenskap?
Introduktion till 24 hours. Vad är det här egentligen? Ett inledande samtal om framtidens möte och hur möteskulturen kommer att förändras.

13:00-15:00 – Vi intar lunch och slaktar sanningar.
Varför måste vi glömma bort alla de gamla teorierna. En hederlig slakt av många gamla sanningar. En historisk tillbakablick där inga modeller eller teorier är heliga.

15:00-16:00 – Ge fingret till etablissemanget!
Varför och hur kan vi trotsa de gamla spelreglerna. Vad kommer att hända med skivbolagen bokförlag etc i framtiden?

16:00-17:00 – Måste man lära sig Hallands floder fram och baklänges.
Tankar om framtidens skola

18:00-19:00 – Personliga varumärken.
Om man ska bli ett personligt varumärke måste man bli bra på något först – tankar om hur man bygger upp sitt personliga varumärke och varför så många kommer att älska ihjäl sig själv.

19:00-20:00 – Flopp och diss-timmen.
Historiska felbeslut. Varför har så många tagit fel beslut genom åren och varför bygger företagen lådbilar istället för att vara kreativa på riktigt?

20:00-23:00 – Middag med samtal om framtiden.
Samtal om teknologi, sociala media, 3D printing. Miljö, CSR och varför framtiden handlar om de små aktörerna

23:00-24:00 – Sammanfattning av de första 12 timmarna.
Lagom trötta ägnar vi en timme åt att sammanfatta vad som sagts och upplevts så här långt.

24:00-01:00 – Discografi
Vi plockar låtar, Googlar årtalet och reflekterar över hur marknadsföringsstrategier och reklam såg ut då.

01:00-03:00 – Shopping sphree.
Prata prylar och gadgets och skarp test av e-handeln. Vi hoppas inte plånboken sinar helt.

03:00-05:00 – Passion, drömmar och så mycket mer.
Samtal om livet. Göran och Johan berättar om sina liv.

06:00-07:00 – Morgonsamtal.
Reflekterar över natten

07:00-09:00 – Långfrukost med diskussion om yrket som marknadsförare, kommunikatör, designers osv.

09:00-10:00 – Framtidens thincasting.
Vad innebär video för framtiden. Hur har det funkat att sända 22 timmar så här långt i sträck. Robin Danehav ger sin syn på eventet och tankar om framtidens produktioner

10:00-11:30 – Sammanfattning av dygnet så här långt.
Johan och Göran presenterar sina respektive framtidsscenario. Det här tror vi!

11:30-11:45 – Vad händer nu.
Var hittar man filmerna. Vad kommer hända i framtiden. Johan och Göran berättar mer om 24 live konceptet.

11:45-12:00 – Alla 3 får 5 minuter att reflektera.
Kommer vi göra det här igen? Blev det bra?

12:00 – Nu ska vi hem och SOVA!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

17 Comments

 • Grymt! Kan man komma och gå lite? Har några prior engagements men vill gärna vara med.

 • Vill se mer kl 12-13.30 då jag tror att flest människor är på plats (LUNCHTID). Vore grymt med lite “Samtal om teknologi, sociala media, 3D printing. Miljö, CSR och varför framtiden handlar om de små aktörerna” redan där…

 • Hörde din beskrivning om hur en anställd gick från sitt jobb till att bli städare och du fick direkt en entrepenörsblick/fågelsperspektiv på hela saken. Du förstår ju inte hur människor fungerar. Utveckling i sammanhanget, javisst, människan i fokus tack.

 • Svarar lite till nu när jag gått ur sängen 🙂 Har för mig att vi var mitt uppe i en diskussion om hur teknologi plattar ut etablissemanget och att det möjliggör för enskilda individer att utmana och starta eget. Någon (vem kommer jag inte ihåg på rak arm) fällde då kommentaren “Men vem ska städa” och vi exemplifierade då att även Städare behövs och så spånade vi kring entreprenörsskap osv. Har jag för mig. Det var ju rätt många timmar.

 • Javisst, jag hörde samma sak, och det satte press på den personen som bytte karriär, Kanske ngt den personen ville undvika från första början. Så att städa i sig är inte det personen egentligen gillar, Utan känslan att inte vara beroende av andra. Då är entrepenörskap och utvecklande ganska ointressant. Det var det jag menade som jag trodde du inte förstod. Eller så som jag förstod det hur du utvecklade det iaf. No hard feelings m8.

 • Robin sitter och klipper upp 24 timmar i episoder as we speak. Så jag får ta och gå tillbaka och titta vad jag sa 🙂 Å ena sidan håller jag med dig – men å andra sidan finns inte mycket som slår att ha makt över sitt eget liv på det sättet som egenföretagande ger. Det medför såklart en del press och det är såklart vissa som inte gillar.

 • Jag förstår att det här är en entrepenörs-blog men jag vet att jag är rätt ute, Jag förstår det du skriver och håller med, makten över sitt eget liv, i alla former är detta såklart ultimat även om man jobbar på kassan i ICA. För det handlar mest om känslan. Men det finns så många olika variationer i det. Att ha ett arbete och kunna mata sina barn och känna glädje i det. Att välja bort ett högavlönat arbete för ett låg- är för mig väldigt intressant val, Såsom ni hade ngt diskussionsämne på ert “24dygn”. Varför gör man det? För att bli en bra entrepenör tror jag man måste förstå dessa människor. Rörelsen i periferien har alltid intresserat mig. kanske inte så roligt inlägg att svara på, men…

 • Ja, jag själv gick vid 28 års ålder ner 10000/månaden i lön för att arbeta med det jag ville istället för att tjäna mycket pengar. Jag har genom åren bloggat en mängd gånger om hur jag ser på livet. Om det är relevant för vad vi talar om låter jag vara osagt – men jag tror kärnan i dessa inlägg pekar på hur jag ser på saken (och kanske i sista inlägget på vad som måste göras för framtiden)

  http://www.ronnestam.com/i-am-free-you-are-free-we-are-all-free/
  http://www.ronnestam.com/i-just-want-to-be-myself/
  http://www.ronnestam.com/life-is-made-up-by-small-things-that-dont-seem-to-matter/
  http://www.ronnestam.com/min-karleksaffar/
  http://www.ronnestam.com/tank-om-darfor-behover-vi-en-kunskapsrevolution-i-sverige-nu/

Comments are closed.