Att leva som man lär

Jag drivs av att få människor att förstå att vi lever i ett nytt kommunikationslandskap som totalt förändrar företags sätt att göra reklam och kommunikation. Det här är min passion!

passion_modern_kommunikation

Som en del i min masterplan har jag skapat ett event i sammarbete med Wednesday Relations. Det är en heldag med fantastiska talare som alla har en sak gemensamt – kunskapen om nya sätt att göra kommunikation.

Deltagarna strömmar till och det kommer bli en superdag. Några av sveriges största varumärken skickar folk från marknadsavdelningen och flera av våra största digitala byråer skickar deltagare men en företagskategori lyser än så länge med sin frånvaro – Reklambyråerna!

Uppenbarligen verkar det svårt att lära gamla hundar att sitta så jag vänder mig till valparna. Något måste ju hända!

Därför köpte jag själv 50 stycken biljetter (jag fick ett bra pris) som jag ger bort till världens bästa reklamskola – Berghs. Lärare och elever är med i utlottningen och den 8:e oktober hoppas jag på att inspirera de några av viktigaste människorna i världen ›› unga kommunikatörer som kommer att göra precis det jag också vill – förändra!

Det lustiga var att när jag gjorde det här fick jag frågan av en del människor som verkligen borde fatta (ingen nämnd ingen glömd). “Vad tjänar du på det, de kan väl betala som alla andra?”

Framtidens kommunikation handlar bland annat om att dela med sig. Sharing is caring. Dessutom känns det otroligt kul!

Välkomna kära vänner på Berghs!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 • Bra initiativ!

 • ronnestam

  Roligt att du håller med. Det känns skitkul att få ge något till studenter!

 • Exakt! Och jag tror det är uppskattat. Man vet ju själv hur glad man blev när man fick gå på roliga events trots att studentkassan kanske inte tillät det.

 • Oj, vilket initiativ! Riktigt kul! Lyckans ostar de där på Berghs… =)

 • Åh, vart lottas dom biljetterna ut? Nu blev man ju lite nyfiken…

 • SofiaS

  Tack Johan!

  Vi startar utlottningen på måndag. Extremt kul att du väljer just oss.
  Vi bjuder gärna tillbaka. Kom till våra frukostseminarier – där möter
  du det bästa vi har: våra kursledare, ny kommunikationslogik och
  roliga samtal om framtiden. Gratis så klart!

 • SofiaS

  Tack Johan!

  Vi startar utlottningen på måndag. Extremt kul att du väljer just oss.
  Vi bjuder gärna tillbaka. Kom till våra frukostseminarier – där möter
  du det bästa vi har: våra kursledare, ny kommunikationslogik och
  roliga samtal om framtiden. Gratis så klart!